Pompë nxehtësie VRV IV S-series

VRV IV S-series - RXYSQ-TV9

Zgjidhje për kursimin e hapësirës pa kompromentuar efikasitetin

RXYSQ-TV9

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur këtë produkt me Shpërndarjen e Agjentit Ftohës të Ricikluar të Certifikuar, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • Dizajn me kursim hapësire për instalim praktik
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: lidhni VRV ose njësi elegante të brendshme si Daikin Emura, Nexura ...
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • 3 hapa në regjimin e qetësisë së natës për të reduktuar nivelet e zhurmës natën
 • Mundësi për të kufizuar konsumin e energjisë gjatë pikut ndërmjet 30 dhe 80%, për shembull gjatë periudhave me kërkesë të lartë për energji
 • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi