Specifications Table for RXS-L3

RXS20L3V1B RXS25L3V1B RXS35L3V1B
Mbulesa Colour   E bardhë fildishi E bardhë fildishi E bardhë fildishi
Dimensionet Njësia Lartësia mm 550 550 550
    Gjerësia mm 765 765 765
    Thellësia mm 285 285 285
  Njësia e ambalazhuar Lartësia mm 612 612 612
    Gjerësia mm 906 906 906
    Thellësia mm 364 364 364
Weight Njësia kg 34 34 34
  Njësia e ambalazhuar kg 37 37 37
Kompresori Model   1YC23AWXDC 1YC23AWXDC 1YC23AWXDC
  Type   Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht
  Fuqia W 600 600 600
Ambalazhimi Pesha kg 3 3 3
Shkëmbyesi i nxehtësisë Gjatësia mm 805 805 805
  Radhët Sasia   2 2 2
  Distanca midis fletëve mm 1.4 1.4 1.4
  Stadet Sasia   24 24 24
  Tube type   ø7 Hi-XD ø7 Hi-XD ø7 Hi-XD
  Fleta Type   Fletë me gdhëndje me grila Fletë me gdhëndje me grila Fletë me gdhëndje me grila
Ventilatori Lloji   Ventilatori i helikës Ventilatori i helikës Ventilatori i helikës
  Niveli i qarkullimit të ajrit Ftohje I lartë m³/min 33.5 33.5 36.0
      I lartë cfm 1,183 1,183 1,271
    Ngrohje I lartë m³/min 28.3 28.3 28.3
      I lartë cfm 999 999 999
      Super e ulët cfm 1,063 1,063 1,063
      Super e ulët m³/min 30.1 30.1 30.1
    Ngrohje Super e ulët cfm 904 904 904
      Super e ulët m³/min 25.6 25.6 25.6
Motori i ventilatorit Modeli   ARW34W8P50DA ARW34W8P50DA ARW34W8P50DA
  Fuqia W 50 50 50
  Shpejtësia Ftohje I lartë rpm 860 860 920
      Super e ulët rpm 780 780 780
    Ngrohje I lartë rpm 860 860 860
      Super e ulët rpm 740 740 740
Diapazoni i funksionimit Ftohje Ambienti Min. °CDB -10 -10 -10
      Maks. °CDB 46 46 46
  Ngrohje Ambienti Min. °CWB -15 -15 -15
      Maks. °CWB 18 18 18
Niveli i fuqisë së zhurmës Ftohje dBA 59 59 61
  Ngrohje dBA 58 59 61
Niveli i presionit të zhurmës Ftohje I lartë dBA 46 46 48
    Funksionim pa zhurmë dBA 43 43 44
  Ngrohje I lartë dBA 47 47 48
    Funksionim pa zhurmë dBA 44 44 45
Antipiretik Type   R-410A R-410A R-410A
  Ngarkesa kg 1.0 1.0 1.2
  Mbushja TCO2Eq 2.1 2.1 2.5
  GWP   2,087.5 2,087.5 2,087.5
Lidhjet e tubacioneve Liquid OD mm 6.35 6.35 6.35
  Gazi Diametri i jashtëm mm 9.5 9.5 9.5
  Kullimi Diametri i jashtëm mm 18    
  Gjatësia e tubacioneve Maks. OU - IU m 20 20 20
    Sistemi Pa ngarkesë m 10 10 10
  Additional refrigerant charge kg/m 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m) 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m) 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m)
  Ndryshimi i nivelit IU - OU Maks. m 15 15 15
  Termoizolimi   Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi
Capacity control Method   E kontrolluar me inverter E kontrolluar me inverter E kontrolluar me inverter
Vaji ftohës Vëllimi i ngarkuar l 0.375 0.375 0.375
  Lloji   FVC50K FVC50K FVC50K
Aksesore Standarde Tapë kullimi 1 1 1
  Manual instalimi 1 1 1
  Etiketa e ngarkesës së ftohësit 1 1 1
  Etiketa në shumë gjuhë për gazet e fluoruara të efektit serë 1 1 1
Power supply Emri   V1 V1 V1
  Faza   1~ 1~ 1~
  Frekuenca Hz 50 50 50
  Tensioni V 220-240 220-240 220-240
Rryma Rryma nominale e funksionimit (RLA) Ftohje A 2.42 (1), 2.31 (2), 2.22 (3)    
    Ngrohje A 2.61 (1), 2.52 (2), 2.43 (3)    
  Rryma e nisjes Ftohja A 2.4 3.3 4.3
    Ngrohja A 2.4 3.3 4.3
Rryma - 50Hz Amperët maksimalë të siguresës (MFA) A 10    
Shënime (1) - 220V    
  (2) - 230V    
  (3) - 240V    
Notes_Description   1 1