Specifications Table for RXLG-M

RXLG25M2V1B RXLG35M2V1B
Mbulesa Colour   E bardhë fildishi E bardhë fildishi
Dimensionet Njësia Lartësia mm 550 550
    Gjerësia mm 858 858
    Thellësia mm 330 330
  Njësia e ambalazhuar Lartësia mm 617 617
    Gjerësia mm 914 914
    Thellësia mm 392 392
Weight Njësia kg 40 40
  Njësia e ambalazhuar kg 42 42
Kompresori Model   2YC36BXD#C 2YC36BXD#C
  Type   Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht
  Fuqia W 1,100 1,100
Ambalazhimi Pesha kg 2 2
Shkëmbyesi i nxehtësisë Gjatësia mm 810 810
  Radhët Sasia   2 2
  Distanca midis fletëve mm 1.5 1.5
  Stadet Sasia   24 24
  Tube type   ø8 Hi-XA ø8 Hi-XA
  Fleta Type   Fletë e veshur Fletë e veshur
Ventilatori Lloji   Ventilatori i helikës Ventilatori i helikës
  Niveli i qarkullimit të ajrit Ftohje I lartë m³/min 37.3 37.3
      I lartë cfm 1,317 1,317
    Ngrohje I lartë m³/min 31.3 31.3
      I lartë cfm 1,105 1,105
      Super e ulët cfm 1,080 1,080
      Super e ulët m³/min 30.6 30.6
    Ngrohje Super e ulët cfm 960 960
      Super e ulët m³/min 27.2 27.2
Motori i ventilatorit Modeli   D50R-28 D50R-28
  Fuqia W 50 50
  Shpejtësia Ftohje I lartë rpm 890 890
      I ulët rpm 790 790
    Ngrohje I lartë rpm 890 890
      I ulët rpm 780 780
Diapazoni i funksionimit Ftohje Ambienti Min. °CDB -10 -10
      Maks. °CDB 46 46
  Ngrohje Ambienti Min. °CWB -25 -25
      Maks. °CWB 18 18
Niveli i fuqisë së zhurmës Ftohje dBA 61 (0.000) 61 (0.000)
  Ngrohje dBA 61 (0.000) 61 (0.000)
Niveli i presionit të zhurmës Ftohje I lartë dBA 48 48
    I ulët dBA 44 44
  Ngrohje I lartë dBA 49 49
    I ulët dBA 45 45
Antipiretik Type   R-410A R-410A
  Ngarkesa kg 1 1
  Mbushja TCO2Eq 2.1 2.1
  GWP   2,087.5 2,087.5
Lidhjet e tubacioneve Liquid OD mm 6.35 6.35
  Gazi Diametri i jashtëm mm 9.5 9.5
  Kullimi Diametri i jashtëm mm 18 18
  Gjatësia e tubacioneve Maks. OU - IU m 20 20
    Sistemi Pa ngarkesë m 10 10
  Additional refrigerant charge kg/m 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m) 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m)
  Ndryshimi i nivelit IU - IU Maks. m 15 15
  Termoizolimi   Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi
Vaji ftohës Vëllimi i ngarkuar l 0.650 0.650
  Lloji   FVC50K FVC50K
Aksesore Standarde Tapë kullimi 1 1
  Manual instalimi 1 1
Power supply Emri   V1 V1
  Faza   1~ 1~
  Frekuenca Hz 50 50
  Tensioni V 220-240 220-240
Rryma Rryma e nisjes Ftohja A 6.6 6.6
    Ngrohja A 6.6 6.6
Rryma - 50Hz Amperët maksimalë të siguresës (MFA) A 20 20
Notes_Description Përmban gaze të fluorinuara të efektit serrë Përmban gaze të fluorinuara të efektit serrë