Seria VRV IV me ftohje me ujë

VRV IV W+ series - RWEYQ-T9

Ideale për ndërtesa të larta, duke përdorur ujin si burim ngrohjeje

RWEYQ-T9

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja për mbrojtjen e ambientit: emetime të reduktuara të CO2 falë përdorimit të energjisë gjeotermike si burim i rinovueshëm dhe të niveleve më të ulëta normale të agjentit ftohës, duke e bërë atë ideale për të qenë në përputhje me EN378
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit, perde ajri "Biddle" dhe ujë i nxehtë
 • Parimi unik për shpërndarjen zero të nxehtësisë shmang nevojën për ventilim ose ftohje në dhomën teknike, duke maksimizuar fleksibilitetin e instalimit
 • Përfshin standardet e VRV IV dhe; teknologjitë: Temperaturë e ndryshueshme e gazit ftohës, konfigurues VRV, ekran me 7 segmente dhe kompresorë plotësisht me inverter
 • Zhvilluar për instalim dhe shërbim të lehtë: zgjedhje mes lidhjes së sipërme ose të përparme për tubat e agjentit ftohës dhe kutisë së rrotullimit të rrymës për arritje më të lehtë në pjesët e riparueshme
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: mundësi kombinimi VRV me njësi të brendshme elegante (Daikin Emura, Perfera,...)
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin më të mirë sezonal; me funksionin e Temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës në varësi të motit. Efikasitet i rritur sezonal dhe pa rryma të ftohta përmes furnizimit të temperaturave më të larta të ajrit dalës
 • Dizajni kompakt dhe; model i lehtë, mund të vendoset në grup për kursim maksimal hapësire: 42HP mund të instalohet në më pak se 0,5 m² hapësirë në dysheme
 • Rikuperimi i nxehtësisë me 2 faza: faza e parë mes njësive të brendshme, faza e dytë mes njësive të jashtme falë ruajtjes së energjisë në qarkun e ujit
 • Model i njësuar për versionin me pompë nxehtësie dhe rikuperim nxehtësie, dhe punë gjeotermike dhe standarde
 • Kontrolli i qarkullimit të ndryshueshëm të ujit rrit fleksibilitetin dhe kontrollin
 • 2 sinjale analoge hyrëse që mundësojnë komandim nga jashtë për NDEZJE/FIKJE, modalitetin e punës, sinjalin e gabimeve, …
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.