Seria VRV IV me ftohje me ujë

VRV IV W-series - RWEYQ-T8

Ideale për ndërtesa të larta, duke përdorur ujin si burim ngrohjeje

RWEYQ-T8

Karakteristikat e produktit

 • Gama e unifikuar për serinë standarde dhe gjeotermike lehtëson stokun. Seria gjeotermike redukton emetimet e CO2 falë përdorimit të energjisë gjeotermike si burim energjie të rinovueshme
 • Nuk është nevoja për një burim të jashtëm ngrohjeje ose ftohjeje kur përdoret në regjimin gjeotermik
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Dizajni kompakt dhe; me peshë të lehtë lejon vendosjen mbi njëra-tjetrën për kursim maksimal të hapësirës
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin më të mirë sezonal; me funksionin e Temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës në varësi të motit. Efikasitet i rritur sezonal dhe pa rryma të ftohta përmes furnizimit të temperaturave më të larta të ajrit dalës
 • Rikuperimi i nxehtësisë me 2 faza: faza e parë mes njësive të brendshme, faza e dytë mes njësive të jashtme falë ruajtjes së energjisë në qarkun e ujit
 • E disponueshme në versionet me pompë nxehtësie dhe rikuperim të nxehtësisë
 • Kontrolli i qarkullimit të ndryshueshëm të ujit rrit fleksibilitetin dhe kontrollin
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes shërbimit tonë i-Net: Monitorim 24 orësh për efikasitet maksimal, jetëgjatësi më të madhe, mbështetje të menjëhershme shërbimi falë parashikimit të defekteve dhe një kuptimi të qartë të funksionimit dhe përdorimit

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.