Pompë ngrohëse me VRVIII, optimizuar për ngrohje

VRVIII-C - RTSYQ-PA

Aty ku ngrohja është prioritet pa bërë kompromis me efikasitetin

RTSYQ-PA

Karakteristikat e produktit

 • Sistemi i parë në industri, i zhvilluar për ngrohje të ambientit në kushte të dobëta, duke e bërë të përshtatshëm për ngrohjen me një burim.
 • Diapazon i zgjeruar funksionimi i modalitetit të ngrohjes deri në -25°C.
 • Kapacitet i qëndrueshëm për ngrohje dhe vlera të larta COP në ambiente të ulëta falë teknologjisë së ngjeshjes me dy faza (vlera COP prej 3.0 e më shumë në -10°C)
 • Komoditet i ritur falë kohës më të shkurtër të shkrirjes
 • Kohë më e shkurtër ngrohjeje krahasuar me pompën standarde ngrohëse VRVIII.
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Lidhet me të gjitha njësitë e brendshme, sistemin e ajrosjes dhe sistemet e kontrollit VRV.
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes shërbimit tonë i-Net: Monitorim 24 orësh për efikasitet maksimal, jetëgjatësi më të madhe, mbështetje të menjëhershme shërbimi falë parashikimit të defekteve dhe një kuptimi të qartë të funksionimit dhe përdorimit

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.