RTD - Kontroll universal

RTD-20

RTD-20

Karakteristikat e produktit

  • Për përdorime për shitje
  • Kontroll i përparuar i Sky Air, VRV, VAM/VKM dhe perdeve të ajrit
  • Menaxhim i thjeshtë i përdorimit të zonave ose njësive të pavarura
  • Komoditet i përmirësuar me integrimin e sensorëve të CO2 për kontrollin e vëllimit të ajrit të freskët
  • Kurseni në kostot e përdorimit përmes modalitetit të para/pas shitjes, kufizimet e pikës së caktuar, mbylljen e përgjithshme

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.