RTD - Kontroll universal

RTD-10

RTD-10

Karakteristikat e produktit

  • Integrim i avancuar në sistemin BMS të Sky Air, VRV, VAM dhe VKM nëpërmjet Modbus, tensionit (0-10V) ose rezistencës
  • E përshtatshme për dhomat e serverëve të IT dhe aplikacionet e telekomunikimit me funksion rrotullimi, rezervimi dhe alarmi
  • Shmangni përdorimin e energjisë përmes përdorimit të ajrit të kondicionuar dhe sistemit të ngrohjes qendrore në të njëjtën kohë përmes bllokimit

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.