Stacioni i pompës

RPS

Kolektor diellor termik për prodhimin e ujit të ngrohtë

RPS

Karakteristikat e produktit

  • Kursen energji dhe redukton emetimet e CO2 me një sistem solar për prodhimin e ujit të ngrohtë në shtëpi
  • Stacioni i pompës mund të lidhet me sistem solar të pahermetizuar
  • Stacioni dhe kontrolli i pompës sigurojnë transferimin e energjisë diellore në rezervuarin e ujit të ngrohtë në shtëpi

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.