HPSUhitemp

RKHBRD-ADY1

Njësi me qëndrim në dysheme vetëm ngrohje me pompë nxehtësie ajër-ujë e kombinueshme me radiatorët ekzistues

RKHBRD-ADY1

Karakteristikat e produktit

 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme, me tre faza, deri në 16kW
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.