HPSUhitemp

HPSU - RKHBRD-ACY1

RKHBRD-ACY1

Karakteristikat e produktit

  • Sistem split i përbërë nga njësia e brendshme dhe njësia e jashtme
  • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 80°C
  • Kapacitet nga 11 deri 16 kW
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.