RHYHBX08AAV3
Mbulesa Ngjyra   E bardhë
  Materiali   Fletë metalike e ngjyrosur më parë
Dimensionet Njësia Lartësia mm 902
    Gjerësia mm 450
    Thellësia mm 164
Pesha Njësia kg 31.2
PED Category   Kategoria I
Shkëmbyesi i nxehtësisë i anës së ujit Niveli i qarkullimit të ujit Ngrohje Maks. l/min 23.5 (0.000)
Diapazoni i funksionimit Ngrohje Ana e ujit Min. °C 25
      Maks. °C 55
  Ftohje Ambienti Min. °CDB 10
    Ana e ujit Min. °C 5
      Maks. °C 22
Power supply Name   V3
  Faza   1~
  Frekuenca Hz 50
  Voltage V 230
Lidhjet e telave Për lidhje me ndërfaqen e përdoruesit Sasia   2
    Shënime   0,75 mm² deri 1,25 mm² (gjatësia maksimale 500 m)
Shënime Me lidhjet e pastrimit të ajrit dhe lidhjet anësore të ujit, lartësia e njësisë është 1075 mm
  DB/WB 7°C/6°C - LWC 35°C (DT=5°C), duke shmangur bojlerin
  DB/WB 7°C/6°C - LWC 45℃ (DT=5°C), duke shmangur bojlerin
  Duke shmangur bojlerin
  Për manometrin, referojuni specifikimeve të bojlerit
  Tamb 35°C - LWE 7°C (DT=5°C)
  Tamb 35°C - LWE 18°C (DT=5°C)