HPU ground

RGSQH-AA9W

RGSQH-AA9W

Karakteristikat e produktit

  • Pompë nxehtësie kompakte me solucion kripe - ujë, me depozitë të integruar të ujit të ngrohtë shtëpiak
  • Për ngrohje të ambientit dhe ujë të ngrohtë për përdorim në shtëpi
  • Depozitë inoksi e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi me volum 180 litra
  • Temperatura maksimale e qarkullimit në funksionimin e pompës së nxehtësisë 60°C
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.