Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV+

VRV IV+ - REYQ-U

Zgjidhja më e mirë për; efikasitet dhe komoditet

REYQ-U

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur një produkt LOOP by Daikin ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës, për më shumë informacion vizitoni www.daikin.eu/loop-by-daikin
 • Zgjidhje plotësisht e integruar me rikuperim të nxehtësisë për efikasitet maksimal me COP prej deri në 8!
 • Prodhimi i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë "falas" sigurohet përmes transferimit të nxehtësisë nga zonat që kërkojnë ftohje në zonat që kërkojnë ngrohje ose ujë të ngrohtë
 • Komoditeti i përkryer personal për miqtë/banorët përmes ftohjes dhe ngrohjes së njëkohshme
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, ngrohja e vazhdueshme, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, ujë i ngrohtë, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Komoditet i vazhdueshëm: Teknologjia unike e ngrohjes së vazhdueshme e bën VRV IV alternativën më të mirë ndaj sistemeve tradicionale të ngrohjes
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit
 • Përshtatet në çdo ndërtesë duke qenë se është i mundur edhe instalimi i brendshëm si rezultat i presionit të lartë statik të jashtëm deri në 78,4 Pa. Instalimi i brendshëm rezulton në gjatësi më vogël të tubacioneve, kosto më të ulëta instalimi, efikasitet më të madh dhe estetikë më të mirë vizuale
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Fleksibilitet i gjerë i tubave: Ndryshim i lartësisë së brendshme prej 30 m, gjatësia maksimale e tubave: 190 m, gjatësia totale e tubave: 1000m
 • Mundësi për zgjerimin e gamës së funksionimit në ftohje deri në -20°C për përdorime për ftohje teknike të tilla si në dhomat e serverëve
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.