HPSU monobloc

HPSU - RBLQ-BB6V3

RBLQ-BB6V3

Karakteristikat e produktit

  • Njësi e vetme për instalim të jashtëm (instalim pa agjent ftohës)
  • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 55°C
  • Kapacitet nga 11 deri 16 kW
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.