Pastrues ajri Ururu

Ururu - MCK75J

Lagështim dhe pastrim i ajrit në një

MCK75J

Karakteristikat e produktit

 • Krijimi i lagështisë URURU: ruan një nivel komod lagështie nga rezervuari 4 litërsh i ujit që është i përfshirë
 • Pastrimi i fuqishëm i ajrit rrit cilësinë e ajrit të brendshëm me teknologjinë Daikin Flash Streamer.
 • Qarkullim i lartë i ajrit: 450 m³/h në modalitetin turbo
 • Funksionim i qetë si pëshpërimë: niveli i presionit të zhurmës ulet deri në 17dBA
 • Certifikuar nga laboratori testues i TÜV Nord për higjienën e ajrit të ambientit të brendshëm
 • Peshë e lehtë dhe kompakte
 • Panel i sheshtë është i lehtë për t'u pastruar

Përfitimet

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Krijon elektrone me shpejtësi të lartë që shpërbëjnë fuqishëm viruset, bakteret, aromat e këqija dhe substancat alergjike.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.