Pastrues ajri me teknologji Streamer

MC70L

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC70L

Karakteristikat e produktit

  • Pastrimi i fuqishëm i ajrit rrit cilësinë e ajrit të brendshëm me teknologjinë Daikin Streamer.
  • Qarkullim i lartë i ajrit: 420m³/h në modalitetin turbo
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: niveli i presionit të zhurmës ulet deri në 16dBA
  • Peshë e lehtë dhe kompakte
  • Panel i sheshtë është i lehtë për t'u pastruar

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.