Pastrues ajri me teknologji Streamer

MC55W

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC55W

Karakteristikat e produktit

  • Ajër i purifikuar falë shkarkimit aktiv të joneve të plazmës dhe teknologjisë Flash Streamer
  • Filtër HEPA me performancë të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit
  • Thithje e fuqishme dhe qetësi si pëshpërimë
  • Dizajn i ri elegant dhe kompakt

Përfitimet

  • Flash Streamer

    Flash Streamer

    Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.