Sistem ftohjeje Conveni-Pack me rikuperim të nxehtësisë

Conveni-pack - LRYEQ-AY

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore me teknologji të vlerësuar me çmime për rikuperimin e nxehtësisë

LRYEQ-AY

Karakteristikat e produktit

 • Bashkon ftohjen në temperaturë të lartë e të ulët dhe ajrin e kondicionuar (duke përfshirë ngrohjen) në një sistem
 • Duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë, kontrollin e optimizuar dhe teknologjinë moderne të kompresorëve, paketa konveniente mund të reduktojë konsumin vjetor të energjisë 50% ose më shumë, krahasuar me sistemet tradicionale
 • Emetime më të ulëta të gazit CO2 falë teknologjisë së pompës së nxehjes
 • Modulariteti sistemit të paketës konveniente maksimizon fleksibilitetin e instalimit. Njësitë e brendshme mund të grupohen në blloqe ose radhë, ose të shpërndahen rreth godinës, për të zbatuar kufizimet individuale të instalimit
 • Nivel i ulët zhurme, duke përfshirë edhe funksionin "modalitet i natës"
 • Dizajni modular i paketës konveniente i lejon asaj të përdoret për dyqane të vogla e të mëdha
 • Nxehtësia e nxjerrë nga kasat apo avulluesit e ftohjes mund të përdoret sërish për ngrohje komode në dyqan pa kosto të tjera

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.