Njësia e kondensimit ZEAS për ftohje komerciale me teknologji me spirale

LREQ-BY1

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për aplikimet me kapacitet të mesëm deri të lartë me teknologji të vërtetuar VRV

LREQ-BY1

Karakteristikat e produktit

 • Një model për të gjitha aplikimet nga -45℃ deri 10°C temperaturë avullimi
 • Zgjidhje perfekte për të gjitha përdorimet me ftohje dhe ngrirje me kushte të ndryshueshme të ngarkesës dhe kërkesa me efikasitet të lartë energjie veçanërisht për supermarkete, frigoriferë për ruajtjen e produkteve, ftohës me presion, ngrirës, etj.
 • Teknologjia VRV (Varable Refrigerant Volume) për një gamë fleksibël përdorimi
 • Nivel i ulët zhurme, duke përfshirë edhe funksionin "modalitet i natës"
 • Njësi e dedikuar për të lejuar kombinim të shumëfishtë prej 2 x 15 HP ose 2 x 20 HP duke rezultuar në më pak tubacione ose kohë instalimi
 • Kompresori spiral inverter DC me funksion kursyes, rezulton në efikasitet të lartë energjie dhe performancë të besueshme
 • Emetime të reduktuara të CO2 falë përdorimit të ftohësit R-410A dhe konsumimit të ulët të energjisë
 • E testuar dhe programuar paraprakisht në fabrikë për instalim dhe komisionim të shpejtë dhe të thjeshtë
 • Fleksibilitet i lartë instalimi falë përmasave të kufizuara
 • Për kapacitet më të vogël ngrirjeje, mund të lidhen njësi individuale ZEAS me një njësi përforcuese

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.