Njësia e kondensimit për ftohje komerciale me teknologji me spirale

JEHSCU-CM1

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore

JEHSCU-CM1

Karakteristikat e produktit

 • Projektuar në mënyrë specifike për përdorime me kapacitet të vogël frigoriferik në dyqane të vogla ushqimore (p.sh. pastiçeri dhe dyqan mishi), dhoma të ftohta, frigoriferë për shishe dhe frigoriferë ekspozues
 • Kompakte dhe me peshë të lehtë edhe për vendet më të vogla në qendrën e qytetit
 • Mund të arrihen të gjithë komponentët, duke e bërë mirëmbajtjen të shpejtë dhe të lehtë
 • Ideale për aplikime urbane: pengimi i daljes së zhurmës dhe nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit nënkuptojnë se njësia është e heshtur
 • Gama e optimizuar e kompresorit dhe sipërfaqja e shtuar e konsensuesit japin nivele të larta efikasiteti të energjisë dhe besueshmëria garantohet duke përdorur procese prodhimi dhe komponentë të cilësisë së lartë
 • Teknologjia me shkëmbyes nxehtësie me mikro-kanal redukton sasinë e agjentit ftohës të përdorur në sistem, duke ulur ndikimin në mjedis

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit