Kuti uji me temperaturë të ulët për VRV

HXY-A8

Për ngrohje dhe ftohje të ambientit me efikasitet të lartë

HXY-A8

Karakteristikat e produktit

  • Lidhje ajër-ujë me VRV për aplikime si ngrohje nën dysheme, njësi për trajtimin e ajrit, radiatorë me temperaturë të ulët, …
  • Diapazoni i temperaturave të ujit në dalje nga 5 deri 45°C pa ngrohës elektrik
  • Gamë shumë e gjerë funksionimi për prodhimin e ujit të nxehtë / të ftohtë në temperatura të jashtme ambienti nga -20 deri +43°C
  • Kursen kohë për dizajnin e sistemit duke qenë se të gjithë komponentët e anës së ujit janë plotësisht të integruar me kontroll të drejtpërdrejtë mbi temperaturën e ujit në dalje
  • Dizajn modern me varje në mur për kursim hapësire
  • Nuk nevojitet lidhje gazi ose depozitë nafte
  • Mund të lidhet me pompën e nxehtësisë dhe rikuperimin e nxehtësisë VRV IV

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.