FTX25KMV1B FTX35KMV1B
Mbulesa Colour   E bardhë E bardhë
Dimensionet Njësia Lartësia mm 285 285
    Gjerësia mm 770 770
    Thellësia mm 225 225
  Njësia e ambalazhuar Lartësia mm 305 305
    Gjerësia mm 830 830
    Thellësia mm 360 360
Weight Njësia kg 8.5 9
  Njësia e ambalazhuar kg 10.5 10.5
Ambalazhimi Pesha kg 2 1.5
Shkëmbyesi i nxehtësisë Gjatësia mm 610 610
  Radhët Sasia   2 2
  Distanca midis fletëve mm 1.4 1.4
  Stadet Sasia   18 18
  Tube type   ø5 Hi-XB ø5 Hi-XB
  Fleta Type   Fletë ML (Shumë fletë) Fletë ML (Shumë fletë)
Shkëmbyesi i nxehtësisë 2 Gjatësia mm   600
  Radhët Sasia   1
  Distanca midis fletëve mm   1.4
  Stadet Sasia   4
Ventilatori Lloji   Ventilator me qarkullim të kryqëzuar Ventilator me qarkullim të kryqëzuar
  Niveli i qarkullimit të ajrit Ftohje I lartë m³/min 10.4 11.8
      I lartë cfm 367 399
      Mesatar m³/min 8.0 (0.000) 8.2 (0.000)
      Mesatar cfm 283 279
      I ulët m³/min 6.1 6.3
      I ulët cfm 215 219
      Funksionim pa zhurmë m³/min 4.8 4.9
      Funksionim pa zhurmë cfm 170 170
    Ngrohje I lartë m³/min 11.1 12.8
      I lartë cfm 392 427
      Mesatar m³/min 8.5 (0.000) 8.5 (0.000)
      Mesatar cfm 300 304
      I ulët m³/min 6.7 6.9
      I ulët cfm 237 237
      Funksionim pa zhurmë m³/min 6.1 6.4
      Funksionim pa zhurmë cfm 215 226
      Nom. cfm 283 279
      Nom. m³/min 8.0 8.2
    Ngrohje Nom. cfm 300 304
      Nom. m³/min 8.5 8.5
Motori i ventilatorit Modeli   MM6K11S20VA MM6K11S20VA
  Shpejtësia Shkallëzimet   5 + pa zhurmë, + automatik. 5 + pa zhurmë, + automatik.
    Ftohje I lartë rpm 1,020 1,140
      Mesatar rpm 820 840
      I ulët rpm 660 680
      Funksionim pa zhurmë rpm 550 560
    Ngrohje I lartë rpm 1,080 1,220
      Mesatar rpm 860 900
      I ulët rpm 710 730
      Funksionim pa zhurmë rpm 670 690
  Fuqia Nominal W 22 22
Niveli i fuqisë së zhurmës Ftohje dBA 55 (0.000) 55 (0.000)
  Ngrohje dBA 55 (0.000) 56 (0.000)
Niveli i presionit të zhurmës Ftohje I lartë dBA 40 43
    Mesatar dBA 33 (0.000) 34 (0.000)
    I ulët dBA 26 27
    Funksionim pa zhurmë dBA 20 20
  Ngrohje I lartë dBA 40 43
    Mesatar dBA 34 35
    I ulët dBA 28 29
    Funksionim pa zhurmë dBA 25 26
    Nom. dBA 33 34
  Ngrohje Nom. dBA 34 35
Lidhjet e tubacioneve Liquid OD mm 6.35 6.35
  Gazi Diametri i jashtëm mm 9.5 9.5
  Kullimi   18 18
  Termoizolimi   Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi
Filtër ajri Type   Me heqje/me larje/kundër mykut Me heqje/me larje/kundër mykut
Kontrolli i drejtimit të ajrit Djathtas, majtas, horizontalisht, për poshtë Djathtas, majtas, horizontalisht, për poshtë
Kontrolli i temperaturës Kontroll i mikrokompjuterit Kontroll i mikrokompjuterit
Sisteme kontrolli Telekomandë me rreze infra të kuqe   ARC470A1 ARC470A1
  Telekomandë me tela   BRC944B2, BRC073A1 BRC944B2, BRC073A1
Fuqia në hyrje - 50 Hz Ftohje Nom. kW 0.020 0.024
  Ngrohje Nom. kW 0.023 0.029
Aksesore Standarde Manual instalimi 1 1
  Manual përdorimi 1 1
  Telekomandë me rreze infra të kuqe 1 1
  Bateri AA me qeliza të thata 2 2
  Mbajtës telekomande 1 1
  Pllakë montimi 1 1
  Filtër fotokatalitik me apatit titani për pastrimin e ajrit 2 2
  Vida mbërthimi për njësinë e brendshme 2 2
Power supply Emri   V1 V1
  Faza   1~ 1~
  Frekuenca Hz 50 50
  Tensioni V 220-240 220-240
Rryma Rryma nominale e funksionimit (RLA) - 50Hz Ftohje A 0.20 0.20
    Ngrohje A 0.22 0.24