Njësi kondensimi për aplikacione për trajtimin e ajrit (çift)

ERQ-AV1

ERQ-AV1

Karakteristikat e produktit

  • Përfitime nga efikasiteti i lartë dhe reagimi i shpejtë ndan ndryshimeve në ngarkesa të njësive kondensuese ERQ
  • Njësi e jashtme e kontrolluar me inverter
  • Kombinimet e paracaktuara me njësinë e trajtimit të ajrit Daikin Modular ofrojnë "paketa me ajër të freskët" të gatshme për t'u përdorur
  • Pompë nxehtësie R-410A

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.