Daikin Altherma Flex Type

Daikin Altherma - EMRQ-A

EMRQ-A

Karakteristikat e produktit

  • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
  • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
  • Sistem i integruar për rikuperimin e nxehtësisë
  • Zgjidhja e fundit për ngrohje për përdorim në banesa dhe në mjedise tregtare e bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Përshtatur për nevojat e godinës suaj: deri në 10 njësi të brendshme mund të lidhen me 1 njësi të jashtme

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.