Lidhje diellore

EKSOLHW

EKSOLHW

Karakteristikat e produktit

  • Përçon nxehtësinë diellore në rezervuarin e ujit të ngrohtë për përdorim shtëpiak
  • Kursen energji dhe redukton emetimet e CO2 me një sistem solar për prodhimin e ujit të ngrohtë për përdorim shtëpiak

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.