Ndërfaqe përdoruesi e thjeshtuar

EKRUCBS

EKRUCBS

Karakteristikat e produktit

  • Telekomandë e thjeshtuar me përdorim të lehtë me dizajn bashkëkohor
  • Për kontrollin e ngrohjes së hapësirës, ftohjes dhe ujit të ngrohtë shtëpiak, duke përfshirë modalitetin e përforcimit
  • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore të aksesueshme në mënyrë të drejtpërdrejtë
  • Ndërfaqja e thjeshtuar e përdoruesit mund të përdoret vetëm në kombinim me ndërfaqen kryesore të përdoruesit
  • Përdorimi i simboleve universale, pa tekst

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.