Ndërfaqe Modbus DIII-net

EKMBDXA

Interier për ndërtesa zyre mesatare deri të mëdha

EKMBDXA

Karakteristikat e produktit

  • Sistem i integruar kontrolli për lidhje perfekte mes sistemeve Split, Sky Air, VRV, ftohësve, sistemeve AHU dhe BMS
  • Komunikim përmes protokollit Modbus RS485
  • Monitorim dhe kontroll i detajuar i zgjidhjes totale të VRV
  • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë përmes protokollit DIII-net

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.