Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWP-PB

Depozitë shtëpie pa presion me ujë të ngrohtë, me mbështetje diellore

EKHWP-PB

Karakteristikat e produktit

  • Rezervuar i projektuar për lidhje me sistem paneli diellor termik me presion
  • I disponueshëm në 300 dhe 500 litra
  • Rezervuar i madh për ruajtjen e ujit të nxehtë për të siguruar në çdo kohë ujë të nxehtë për përdorim shtëpiak
  • Humbja e nxehtësisë reduktohet në minimum falë cilësisë së lartë të izolimit
  • Mundësi për ngrohje të ambientit (vetëm rezervuarë 500 litra)

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.