Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma - EKHWDH-B

Depozitë e ujit të ngrohtë në shtëpi me mbështetje për panel diellor

EKHWDH-B

Karakteristikat e produktit

  • The pressureless solar thermal store is designed to work alone or in combination with a gas/oil boiler
  • Fresh water principle: receive domestic hot water on demand while eliminating the risk of contamination and sedimentation
  • Optimal domestic hot water performance: the low temperature evolution enables high tapping performance
  • Fit for the future: possibility to integrate with renewable solar energy and other heat sources, e.g. fireplace
  • Lightweight and robust build of the unit combined with the cascade principle offers flexible installation options

Përfitimet

  • Ujë i ngrohtë i freskët

    Ujë i ngrohtë i freskët

    Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.