Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWCH-PB

Depozitë shtëpie pa presion me ujë të ngrohtë, me mbështetje diellore

EKHWCH-PB

Karakteristikat e produktit

  • Depozita për ruajtje termike solare e hermetizuar është projektuar të funksionojë vetëm ose në kombinim me një bojler me gaz/gazolinë
  • Parimet e ujit të freskët: uji i ngrohtë në shtëpi merret sipas kërkesës ndërsa eliminohet rreziku i kontaminimit dhe sedimentimit
  • Performancë optimale për ujin e ngrohtë në shtëpi: evolucioni me temperaturë të ulët mundëson performancë të lartë për ujin e rubinetit
  • E gatshme për të ardhmen: mundësi integrimi me burime të rinovueshme të energjisë diellore dhe burime të tjera nxehtësie, si p.sh. oxhaku
  • Ndërtimi rezistent dhe me peshë të lehtë i njësisë i kombinuar me parimin kaskadë ofron opsione instalimi fleksibël

Përfitimet

  • Ujë i ngrohtë i freskët

    Ujë i ngrohtë i freskët

    Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.