Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma - EKHWC-B

Depozitë e ujit të ngrohtë në shtëpi me mbështetje për panel diellor

EKHWC-B

Karakteristikat e produktit

  • The thermal store is designed to work with a gas/oil boiler
  • Fresh water principle: receive domestic hot water on demand while eliminating the risk of contamination and sedimentation
  • Optimal domestic hot water performance: the low temperature evolution enables high tapping performance
  • Fit for the future: possibility to integrate with other heat sources, e.g. fireplace
  • Lightweight and robust build of the unit combined with the cascade principle offers flexible installation options

Përfitimet

  • Ujë i ngrohtë i freskët

    Ujë i ngrohtë i freskët

    Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.

Detajet teknike

Dokumentimi