Daikin Altherma Flex Type

Daikin Altherma - EKHVMRD-AB

Njësi me qëndrim në dysheme vetëm ngrohje me pompë nxehtësie ajër-ujë për aplikime rezidenciale dhe komerciale të mëdha

EKHVMRD-AB

Karakteristikat e produktit

 • Njësi e brendshme që qëndron mbi dysheme deri në 9kW
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.