Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHTS-AC

Depozitë inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi me vendosje mbi njëra-tjetrën

EKHTS-AC

Karakteristikat e produktit

  • Rezervuar inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi.
  • Njësia e brendshme dhe depozita e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi mund të stivohen për të kursyer hapësirë ose të vendosen pranë njëra-tjetrës, vetëm nëse lartësia e kufizon vendosjen
  • I disponueshëm në 200 dhe 260 litra
  • Humbja e nxehtësisë reduktohet në minimum falë cilësisë së lartë të izolimit
  • Në intervale të caktuara, njësia e brendshme mund të nxehë ujin në 60°C për të parandaluar rrezikun e rritjes së baktereve
  • Nxehje efikase e temperaturës: nga 10°C në 50°C në vetëm 60 minuta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.