Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

Daikin Altherma - EKHBRD-ADV17

Njësi me qëndrim në dysheme vetëm ngrohje me pompë nxehtësie ajër-ujë e kombinueshme me radiatorët ekzistues

EKHBRD-ADV17

Karakteristikat e produktit

 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme me një fazë, deri në 16kW
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.