Kompleti valvulash zgjerimi për përdorim në trajtimin e ajrit

EKEXV

EKEXV

Karakteristikat e produktit

  • Kutia e kotrollit dhe kompleti i valvulës së zgjerimit nevojiten për çdo kombinim së bashku me një njësi të trajtimit të ajrit
  • Të dyja kompletet opsionale janë dizajnuar për instalim në ambient të brendshëm dhe të jashtëm dhe mund të montohen në mur.
  • Sistemi siguron cilësi optimale ajri siç është ajri i freskët dhe kontrolli i lagështirës etj., dhe mund të përdoret në depo të vogla, në ekspozita dhe zyra.
  • Gama e gjerë e njësive ofron mundësi maksimale aplikimi dhe opsione fleksibël kontrolli

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.