Kuti kontrolli për përdorim në trajtimin e ajrit

EKEQ

EKEQ

Karakteristikat e produktit

  • Gama e gjerë e njësive ofron mundësi maksimale aplikimi dhe opsione fleksibël kontrolli
  • Sistemi siguron cilësi optimale ajri siç është ajri i freskët dhe kontrolli i lagështirës etj., dhe mund të përdoret në depo të vogla, në ekspozita dhe zyra.
  • Ofertë e gjerë në mundësitë e kontrollit: kontrolli w: Kontroll komercial i temperaturës së ajrit përmes çdo komanduesi DDC; kontrolli x: Kontroll preciz i temperaturës së ajrit që kërkon komandues të paraprogramuar DDC (për aplikacione speciale); kontrolli y: Kontrolli i temperaturës së ftohjes përmes kontrollit të Daikin (nuk nevojitet komandues DDC); kontrolli z: Kontrolli i temperaturës së ajrit përmes kontrollit të Daikin (nuk nevojitet komandues DDC)
  • Kutia e kotrollit dhe kompleti i valvulës së zgjerimit nevojiten për çdo kombinim së bashku me një njësi të trajtimit të ajrit
  • Të dyja kompletet opsionale janë dizajnuar për instalim në ambient të brendshëm dhe të jashtëm dhe mund të montohen në mur.

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.