Daikin Altherma - EHVH-CB6W / ERLQ-CW1

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e brendshme e integruar: njësi e brendshme e pajisur paraprakisht me lidhjet për tubat dhe lidhjet elektrike për instalim më të lehtë dhe pa probleme të ngrohjes dhe ujit të ngrohtë
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë
 • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
 • Paneli i kontrollit online (opsional): kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit dhe monitoroni konsumin e energjisë
 • Kompresori spiral i kontrolluar me inverter
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
 • Mund të lidhet me panele diellore fotovoltaike për të siguruar energji për pompën e nxehtësisë (opsionale)

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi