Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma - EDLQ-BB6V3

Sistem monobllok ajër-ujë vetëm ngrohje, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EDLQ-BB6V3

Karakteristikat e produktit

 • Monobllok vetëm për ngrohje me një fazë
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Tubacion H2O ndërmjet njësisë së jashtme dhe emetuesve të brendshëm të ngrohjes
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
 • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit