Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma - EBLQ-BB6W1

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLQ-BB6W1

Karakteristikat e produktit

 • Monobllok i kthyeshëm vetëm me tre faza
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Tubacion H2O ndërmjet njësisë së jashtme dhe emetuesve të brendshëm të ngrohjes
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter
 • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit