Ndërfaqe PMS

PMS interface - DCM010A51

Ndërfaqja për lidhjen e pandërprerë mes Daikin HVAC dhe sistemeve të menaxhimit të pronës

DCM010A51

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur lehtëson ndihmën nga ekipi i mbështetjes
  • Mund të lidhen deri në 2500 njësi / dhoma
  • Lidhet me Oracle PMS (Property management System)
  • Ndërfaqe e zhvilluar nga Daikin që e bën komisionimin të shpejtë dhe të lehtë

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.