Komanduesi inteligjent për tablet

DCC601A51

Përvojë më e mirë blerjeje për klientët përmes menaxhimit më të mirë të nivelit të komoditetit të dyqanit

DCC601A51

Karakteristikat e produktit

 • Ndërfaqe intuitive dhe e lehtë për t'u përdorur përmes kontrollit të ekranit me prekje ose shërbimit Daikin Cloud Service
 • Monitoroni dhe kontrolloni ndërtesën tuaj kudo që të ndodheni përmes Daikin Cloud Service
 • Menaxhoni disa pika. Koncepti modular e lejon renë kompjuterike të rritet sipas biznesit tuaj
 • Monitoroni konsumin e energjisë për t'iu përshtatur rregulloreve lokale dhe etapave mes pikave të ndryshme
 • Zgjidhje totale përmes hyrjes falë integrimit të pajisjeve të palëve të treta
 • Instaluesi ose menaxheri teknik mund të identifikohet në distancë në rast keqfunksionimesh në pikë për zgjidhjen e problemeve të shkallës së parë
 • Kontrolloni deri në 32 njësi të brendshme

Përfitimet

 • Kontrolli i centralizuar

  Kontrolli i centralizuar

  Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.