Kompakt GCU

GCU - D2U30GB-A

Duke kombinuar teknologjinë e kondensimit me gaz me një rezervuar termik

D2U30GB-A

Karakteristikat e produktit

  • Bojler kompakt me kondensim me gaz me depozitë të integruar termike/solare
  • Teknologji djegieje Auto Adaptive Lambda Gx për të gjitha llojet e gazeve
  • Përdorim universal falë menaxhimit inteligjent të depozitës dhe një dalje fuqie prej 0,5 - 28 kW
  • Komoditet i lartë në ngrohje dhe prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak me depozitën termike të integruar ECH2O:  teknologjia e higjienës së ujit të freskët
  • Integrim i lehtë i solarit termik dhe një gjenerues shtesë nxehtësie

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.