Perde ajri Biddle për VRV, e fshehur në tavan

CYVS-DK-R

CYVS-DK-R

Karakteristikat e produktit

  • Mund të lidhet me rikuperimin e nxehtësisë VRV, pompën ngrohëse dhe paketën konveniente
  • Model diskret (R): i fshehur mirë në tavan
  • E shlyen vlerën e blerjes për më pak se 1.5 vjet në krahasim me instalimin e një perdeje elektrike ajri
  • Siguron ngrohje pothuajse falas me perde ajri nëpërmjet ngrohtësisë së rikuperuar nga njësitë e brendshme në modalitetin e ftohjes (në rast rikuperimi ngrohjeje me VRV)
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë me kosto të reduktuar duke qenë se nuk kërkohen sisteme shtesë për ujin, bojlerë dhe lidhje gazi
  • VRV është një nga sistemet e para DX që është e përshtatshme për t'u lidhur me perde ajri
  • Kursimi maksimal i energjisë vjen nga turbulenca pothuajse zero e fluksit të poshtëm, rryma e optimizuar e ajrit dhe aplikimi i teknologjisë të përparuar pastruese të shkarkimit
  • Efikasitet rreth 85% në ndarjen e ajrit, duke reduktuar në mënyrë të konsiderueshme si humbjen e nxehtësisë ashtu edhe kapacitetin ngrohës të kërkuar të njësisë së brendshme

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.