Perde ajri Biddle për ERQ, e fshehur në tavan

CYQL-DK-R

CYQL-DK-R

Karakteristikat e produktit

  • Mund të lidhet me pompë nxehjeje ERQ
  • E shlyen vlerën e blerjes për më pak se 1.5 vjet në krahasim me instalimin e një perdeje elektrike ajri
  • Kursimi maksimal i energjisë vjen nga turbulenca pothuajse zero e fluksit të poshtëm, rryma e optimizuar e ajrit dhe aplikimi i teknologjisë të përparuar pastruese të shkarkimit
  • Efikasitet rreth 85% në ndarjen e ajrit, duke reduktuar në mënyrë të konsiderueshme si humbjen e nxehtësisë ashtu edhe kapacitetin ngrohës të kërkuar të njësisë së brendshme
  • ERQ është një nga sistemet e para DX që është e përshtatshme për t'u lidhur me perde ajri
  • Model diskret (R): i fshehur mirë në tavan
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë me kosto të reduktuar duke qenë se nuk kërkohen sisteme shtesë për ujin, bojlerë dhe lidhje gazi

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.