Përzgjedhës individual i degëve për rikuperimin e nxehtësisë me VRV IV

BS1Q-A

BS1Q-A

Karakteristikat e produktit

  • Kompakt dhe; i lehtë për t'u instaluar
  • Ideal për dhomat e largëta sepse nuk nevojiten tuba shkarkimi
  • Lejon integrimin e dhomave të serverëve në zgjidhje të rikuperimit të nxehtësisë falë funksionit të ftohjes teknike
  • Lidhni deri në 250 njësi të kategorisë (28 kW)
  • Gamë unike e kutive individuale dhe multi BS për dizajn fleksibël dhe të shpejtë
  • Instalim më i shpejtë falë lidhjes së hapur të portës
  • Lejon përdorim nga shumë banorë
  • Mund të lidhet me njësi të rikuperimit të nxehtësisë REYQ-T, RQCEQ-P3 dhe RWEYQ-T8

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.