Përzgjedhës me disa degë për rikuperimin e nxehtësisë me VRV IV

VRV - BS-Q14AV1B

BS-Q14AV1B

Karakteristikat e produktit

 • Deri në 70% më e vogël dhe 66% më e lehtë sesa njësitë e mëparshme
 • Instalim më i shpejtë falë një numri të reduktuar pikash ngjitjeje dhe instalimesh elektrike
 • Të gjitha njësitë e brendshme mund të lidhen me një kuti BS
 • Deri në 16 kW kapacitet të disponueshëm për portë
 • Lidhni deri në 250 njësi të kategorisë (28kW) duke kombinuar 2 portat
 • Gamë unike e kutive individuale dhe multi BS për dizajn fleksibël dhe të shpejtë
 • Reduktim më i madh në kohën e instalimit falë kutive multi BS me gamë të gjerë, përmasa kompakte dhe peshë të lehtë
 • Nevojiten më pak porta inspektimi krahasuar me instalimin e kutive individuale BS
 • Nuk ka limit në portat e papërdorura duke lejuar instalim me faza
 • Instalim më i shpejtë falë lidhjes së hapur të portës
 • Lejon përdorim nga shumë banorë
 • Mund të lidhet me njësi të rikuperimit të nxehtësisë REYQ-T, RQCEQ-P3 dhe RWEYQ-T8

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.