Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A62

BRP069A62

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolluesi në linjë: kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë në shtëpi nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Caktoni program pushimesh kur mungoni për kohë të gjatë
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Mundësi kontrolli në shumë vendndodhje njësish

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.