Telekomandë e thjeshtëzuar për përdorim në hotele

BRC2E52C

BRC2E52C

Karakteristikat e produktit

 • Ndërfaqe me simbole për kontroll intuitiv nga përdoruesi
 • Funksionet fokusohen në nevojat bazë të klientit: temperatura, regjimi, shpejtësia e ventilatorit, ON/OFF
 • Dizajn bashkëkohor
 • Kursim i energjisë falë kartës çelës, integrimit të kontaktit të dritares dhe kufizimit të pikës së caktuar
 • Funksioni i rikthimit siguron që temperatura e dhomës të mbetet brenda limiteve komode për të siguruar komoditetin e miqve
 • Panel i pasmë i sheshtë për instalim të thjeshtë
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë

Përfitimet

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.