Telekomanda me kabllo

BRC1E53C

BRC1E53C

Karakteristikat e produktit

 • Funksion rrotullimi dhe rezervimi për ftohje të infrastrukturës
 • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore mund të aksesohen në mënyrë të drejtpërdrejtë. Ekrani fiket kur telekomanda nuk përdoret.
 • Optimizoni sistemin tuaj të ajrit të kondicionuar duke aktivizuar një seri funksionesh për kursimin e energjisë (kufizimin e temperaturave, funksionin e kthimit, kohëmatësin e fikjes, …)
 • Kontrolli i kërkesës ul konsumin e energjisë në 70% ose 40% kur është e nevojshme që të ndizen pajisje të tjera më të mëdha (vetëm Sky Air)
 • Funksioni i modalitetit të qetë mund të zgjidhet për të reduktuar zhurmën e njësisë së jashtme
 • Telekomandë e thjeshtuar me përdorim të lehtë me dizajn bashkëkohor
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë
 • Kontrolloni konsumin tuaj të energjisë me treguesin e kWh që tregon në mënyrë informuese konsumin e energjisë elektrike
 • Vendosni deri në 3 programe të pavarura, në mënyrë që përdoruesi të ndryshojë lehtësisht programin gjatë vitit (p.sh. verë, dimër dhe mes stinëve)
 • Orë reale me përditësim automatik sipas ndryshimit të orës diellore
 • Mundësi për të kufizuar individualisht funksionet e menysë
 • Kur ndodh një ndërprerje e energjisë, të gjitha parametrat ruhen deri në 48 orë falë energjisë rezervë të integruar
 • Mbështetje për shumë gjuhë: Anglisht, greqisht, rusisht, turqisht, sllovakisht, shqip, polonisht

Përfitimet

 • Ftohje e infrastrukturës

  Ftohje e infrastrukturës

  Largoni me besueshmëri, efikasitet dhe fleksibilitet nxehtësinë që krijohet vazhdimisht nga pajisjet e IT-së dhe serverit për të garantuar kohë pune maksimale ndërkohë që ofrohet kthimi më i mirë për investimin.

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.